Начало Лайфстайл Кристиан Хорнер се среща с Гери Халиуел

Кристиан Хорнер се среща с Гери Халиуел

257
0
Гери Халиуел,Кристиан Хорнер

Шефът на Ред Бул във Формула 1 Кристиан Хорнер се среща с Гери Халиуел, твърдят британските таблоиди.

41-годишната певица, известна и като Джинджър Спайс от групата „Спайс Гърлс” била засечена да се разхожда с 40-годишния Хорнер (хванати за ръка) близо до дома й в северен Лондон. Шефът на четирикратните световни шампиони се разделил с предишната си приятелка – Бевърли Алън – само шест месеца след раждането на дъщеря им Оливия. Тази му връзка продължи повече от 14 години. Бевърли останала заедно с Оливия в къщата им в Оксфордшир, докато Хорнер се изнесъл.

Гери Халиуел бе на няколко състезания от Формула 1 – в Монако и на Силвърстоун във Великобритания. Според публикациите на таблоидите тя била лудо влюбена в Хорнер.

Гери и Кристиан се разбират наистина чудесно. Имат много теми на разговор. Той и влияе прекрасно, а и нямат нищо против хората да ги виждат заедно. Тя разказва за него на много приятели и изглежда може да се получи нещо сериозно. И двамата са родители, така че имат много общи неща в този аспект – твърди източник, пожелал анонимност.

Любовният живот на певицата е далеч по-бурен (и добре документиран в жълтите вестници) от този на Хорнер. Сред бившите й гаджета са Роби Уилямс и Ръсел Бранд. Тя заряза последния – консултантът за онлайн залагания Антон Казбуковски, след като откри, че той все още е женен. От сценариста Саша Джерваси пък е седемгодишната й дъщеря Блубел.

Дъщерята на Хорнер Оливия се роди през миналия октомври, докато той бе на пистата Сузука за Гран при на Япония. Шефът на Ред Бул обясни след това, че да е баща ще е най-голямото предизвикателство в живота му.