Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Култард: Люис се нуждае от мениджър

Култард: Люис се нуждае от мениджър

26
0

Бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард смята, че Люис Хамилтън е демонстрирал известна слабост по време на Гран при на Австралия, като е на мнение, че това се дължи отчасти на липсата на мениджър.

Както бе станало дума наскоро, Люис вече не разчита на услугите на баща си Антъни Хамилтън, който му беше дългогодишен мениджър.

Поведението му бе в пълен контраст на това на съотборника му Дженсън Бътън, който изглеждаше изключително силен в Мелбърн. Просто според мен нещо не беше както трябва“ – казва Култард в колонката си за „Дейли Телеграф“. „Какви ли не въпроси бяха повдигнати покрай инцидента на Хамилтън, когато той бе спрян от полицията на Мелбърн. Какво стана с отношенията с баща му? Защо беше толкова стресиран в събота?“

„Всички видяхме снимки на Люис от събота сутрин, като той се криеше зад своя треньор Клейтън Грийн, като че ли имаше нещо да крие… Изглеждаше, все едно е уплашен от обидите, които може да последват.“

Шотландският ветеран е категоричен, че Хамилтън бързо се нуждае от мениджър, на когото да може да се довери, така че да се съсредоточи върху същинската си работа.