Начало Автомобили Ланча Делта Executive и Hardblack ще бъдат показани на женевския автосалон

Ланча Делта Executive и Hardblack ще бъдат показани на женевския автосалон

444
0

Ланча ще покаже новите версии на своята ДелтаХардблек и Екзекютив на автоизложението в Женева. Също така, дебют ще направи и най-новия двигател за модела – 1.8 DiTurbo със 197 к.с.

Агрегатът отговаря на нормите Евро5 и е способен да ускори Делта от 0 до 100 км/ч за 7.4 секунди, а максималната й скорост с него е 230 км/ч. Средният му разход на гориво е 7.8 литра на сто километра.

Новият флагман на Ланча – Делта Екзекютив, ще бъде задвижван именно от този двигател. Колата е предназначена предимно за клиентите на марката, занимаващи се с ‘бизнес, дипломация и институции‘. Седалките в интериора са особено комфортни, а задната му част е достатъчно широка. Окачването на модела е електронно регулируемо и ще се предлага като опция и за другите версии на Делта. Също така, автомобилът ще бъде оборудван с колела с нов дизайн, LED дневни светлини, както и с полуавтоматична система за паркиране, наречена ‘Magic Parking‘, която ще улеснява възможно най-много и най-неопитните шофьори при паркиране.

Другата нова версия на модела, наречена Хардблек, ще ползва същият двигател, споменат по-рано. Колата ще има по-спортно излъчване и ще е боядисана в матово черно, което носи името ‘Lava black’. Агресивното й излъчване ще бъде допълнено от изцяло черeн, тапициран с кожа Алкантара салон.

Двете нови изпълнения, както и новия двигател ще бъдат представени след седмица, когато отваря врати автошоуто в Женева.