Начало Автомобилни новини Land Rover Defender V8 от Works Bespoke

Land Rover Defender V8 от Works Bespoke

32
0

На фестивала в Гудууд Land Rover Classic представя класически Defender V8 от Works Bespoke. Фирмата разширява гамата от реставрационни услуги на Land Rover Classic. Всеобхватната персонализация позволява на всеки да превърне в реалност своята визия за класически Defender.

Клиентите могат да избират между каросерии 90 и 110. Обликът на желания Defender V8 се оформя чрез новия дигитален конфигуратор на Land Rover Classic. Екипите на Classic Works в Ковънтри, Великобритания, и Есен, Германия предлагат специализирана персонализирана поддръжка.

Всеки класически Defender V8 от Works Bespoke е резултат от стотици часове внимателна работа на специалистите от Land Rover Classic. Експертният екип подбира автомобили, произведени между 2012 и 2016 г. Те биват напълно преработени и усъвършенствани до най-малкия детайл.  Всъдеходите се препроектират и обновяват, за да гарантират на клиентите дълготрайност, здравина и непреходно качество.

Мощ, динамика и класическа автентичност

Класическият Defender V8 съчетава лукс, възможности и съвременна използваемост. Той се задвижва от оригинален Land Rover 5.0-литров бензинов V8 двигател с мощност 405 к.с. Това придава на ексклузивните автомобили мощта на V8, като същевременно запазва автентичността на класически Defender.

Както при моделите Land Rover Classic Islay Edition и Trophy Edition, мощният V8 двигател е комбиниран с осемстепенна автоматична скоростна кутия ZF.  Нейната плавна работа се съчетава с добра динамика на пътя. Условие за това е специално разработеното окачване, проектирано за оптимално сцепление с пътя и комфорт при шофиране.

Пол Барит, Директор Land Rover Classic: „С Works Bespoke предоставяме на клиентите възможността да създадат своя идеален класически Defender V8. Автомобила, който напълно отговаря на техния начин на живот. Всеки автомобил е изработен с любов, като единственото ограничение при персонализирането му е въображението на собственика. От начало до край клиентите на Works Bespoke ще получат изживяване като никое друго досега, създавайки своя върховен Defender V8.”

Цени и представяне

Предназначеният за авантюристи, ентусиасти и колекционери класически Defender V8 от Works Bespoke е наличен на цена от £190 000 + ДДС за модела 90 Station Wagon с четири места и £199 000 + ДДС за модела 110 Station Wagon с пет места. Предлага се и седемместен модел 110 Station Wagon на цена от £204 000 + ДДС.

Класическият Defender V8 от Works Bespoke дебютира на фестивала Goodwood Revival 2024, който се провежда от 6 до 8 септември. Потенциални клиенти и запалени фенове на класическия Defender получават възможността да видят автомобила на живо. И разбира се, да се срещнат с членове на екипа на Land Rover Classic.