Начало Автомобилни новини Land Rover Experience – впечатляващо роуд шоу

Land Rover Experience – впечатляващо роуд шоу

43
0

От 03 до 11 октомври през България преминава впечатляващо роуд шоу – Land Rover Experience. Жителите на Варна, Бургас и Пловдив вече имаха уникалната възможност в самото сърце на забързания им град да тестват способностите на четири високопроходими автомобила, които не отстъпват по качество и на най-луксозните съвременни лимузини. Специална метална конструкция – терапод – издигната на метри над земята даде шанс на всеки желаещ с редовна шофьорска книжка да се убеди лично в неограничените възможности на новата генерация модели от гамата на марката Land Rover и изправи любителите на силни усещания пред екстремни ситуации.

Ако живеете в София, все още не е късно да се включите в Land Rover Experience. За целта трябва да се заредите с много положителна енергия и да посетите паркинга на НДК в удобно за Вас време до 19:00 ч. на 11 октомври. 

RANGE ROVER – ВЪРХОВЕН ЛУКС 

През 1970 г. се появява един нов вид автомобил. Той се казва Range Rover и е първият в света луксозен всъдеход. Същата година е представен на изложба в Лувъра, като постижение на индустриалния дизайн. Единственият автомобил и до ден днешен, удостоен с такава чест. Наричат го Императора.

Range Rover е може би най-луксозният, най-мощният и високотехнологичен 4х4 за всякакви терени на всички времена. Той е на върха на хранителната пирамида в автомобилния свят. Сега наличен и със специален дизайнерски пакет Autobiography black, който гарантира най-високо ниво на ексклузивност и индивидуалност. 

RANGE ROVER SPORT – ЗАВЛАДЯВАЩА МОЩНОСТ 

Range Rover Sport е съвършеният спортен SUV автомобил. Той е най-бързият, най-пъргавият и най-динамичният, произвеждан някога от Land Rover. Благодарение на своята напълно нова и първа в своя клас алуминиева конструкция на купето британският модел е по-лек от всеки друг. Това постижение на инженерите направо преобразява динамиката на автомобила, като му позволява да съчетава гъвкаво управление и ненадминат комфорт, да постигне уникална комбинация от спортен лукс и върховни офроуд възможности с впечатляващи CO2– емисии. Вече наличен и с хибриден двигател, който в България се предлага на цени от 171 700 лв. с ДДС. 

RANGE ROVER EVOQUE – КОМПАКТНО ИЗЯЩЕСТВО 

Evoque е най-компактният, най-лекият и един от най-иновативните автомобили, произвеждани някога от Land Rover. Компромис с лукса и динамиката няма! Evoque е изящен, луксозен и специален, като всеки друг Range Rover, идеален за града. Нещо повече – този модел е истинска революция по отношение на дизайн и излъчване. Range Rover Evoque e предназначен за онези клиенти, които не са готови да пожертват традиционните 4х4 качества за сметка на впечатляващия и компактен дизайн. Визията на автомобила е родена от страстта на марката, но е различна, практична, привлекателна и вълнуваща, защото Land Rover никога не са произвеждали обикновени автомобили.

Evoque сега е наличен и с топ версия на оборудване – Autobiography и с иновативна head-up display технология. 

LAND ROVER DISCOVERY 4 – БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПРОХОДИМОСТ

Land Rover Discovery 4 с лекота събира 7 членно семейство, което може да закара комфортно до най-изискания ресторант или до най-високия връх в планината. Неограничени възможности на Discovery 4 са комбинирани с отличителен и многообразен дизайн на интериора и екстериора. Със своя двустепенен покрив, изчистен дизайн и функционален стил моделът оставя впечатление за изключително способен автомобил. Характерните особености, като практичната асиметрична задна врата и отсечените хоризонтални и вертикални контури, дават на автомобила неповторим силует, който подсказва за непреклонен дух, внушителни възможности и изключителна мощ – отличителни черти за всеки истински Land Rover.