Начало Други LAP.BG отбелязва 5 години от създаването си с изложба

LAP.BG отбелязва 5 години от създаването си с изложба

45
0

Спортна фотографска агенция LAP.BG отбелязва 5 години от създаването си с изложба от 50 фотографии. 50-те вдъхновяващи кадъра, заснети през изминалите 5 години в България и по света, ще бъдат изложени в „Клуб на фоторепортера“ в подлеза на Министерски съвет. Откриването на изложбата „5 години LAP.BG – 5 години един отбор“ е на 25 октомври (сряда) в 19 часа.

50-те фотографии са отпечатани с Canon imagePROGRAF PRO-100 върху хартия Canon Photopaper Pro Luster LU-101. За тези 5 години на сайта LAP.BG са качени над 270 000 снимки от близо 4600 събития.

„За 5 години сме направили доста впечатляващи кадри, но сега отбелязваме първата значима годишнина от нашето раждане и израстване. Благодарен съм на всички, посветили професионализма и времето си на развитието на LAP.BG като спортна фотографска агенция на високо ниво.

Стараем се да бъдем такава. Прекланям се пред уменията на колегите фотографи, но над уменията поставям приятелствата, които се родиха или доразвиха от съвместната ни работа през тези 5 години. Затова този юбилей е празник за всички наши приятели, с които се превърнахме в един отбор“, заяви основателят на LAP.BG Любомир Асенов.

Сред ключовите клиенти на LAP.BG са БФС, фондация „Димитър Бербатов“, екипът на Григор Димитров, Garanti Koza Sofia Open, Кубрат Пулев и Тервел Пулев, „Лукойл Академик“, Red Bull, BMW България, Рено Нисан България, ЕКО България…

„Отборът ни наистина е шампионски. А за всяка отделна от стотиците хиляди снимки се стремим да вмъкваме искрата, заради която се роди LAP.BG – любовта към фотографията“, добави Любомир Асенов.

„Заповядайте на изложбата, за да си направим и отборна снимка на приятели, с които вярваме, че след време ще сътворим и подберем заедно и 50 кадъра от първите ни 50 години заедно“, завърши основателят на LAP.BG.