Начало Автомобилни новини Летни цени за Renault и Dacia

Летни цени за Renault и Dacia

62
0

През летния месец юни Renault предлага на своите клиенти ценови отстъпки до 37% за определени автомобили на склад до изчерпване на количествата.

Марката Dacia застава още по-близо с лимитираната си серия Ветрен за моделите Logan Sedan, Logan MCV и Sandero. Оборудвани с климатик, АBS, централно заключване и radio CD, Logan Sedan, Logan MCV и Sandero се предлагат на цени от 11 158 лева без ДДС (с възможност за данъчен кредит). И това са само част от екстрите. Защото Logan MCV и Sandero са допълнително оборудвани с фарове за мъгла и електрически стъкла. Промоцията важи за налични на склад автомобили и до изчерпване на количествата.

В следпродажбеното обслужване офертите традиционно продължават и през лятото. За притежателите на моделите ветерани Twingo I, Clio I, Renault 19, Megane I и Laguna I, Renault и ELF награждават своите ползватели с 4 л. моторно масло ELF SPORTI TXI 10W-40, оригинален маслен филтър и труда по смяната на маслото и филтъра на изключителната цена от 48 лв с ДДС. Предложението е валидно до 30 септември 2010 г.

А за всички модели на Renault и Dacia се предлага 20% отстъпка за широк набор от оригинални резервни части до 31 юли 2010г.

Повече информация можете да намерите при най-близкия дилър на Renault и Dacia в страната, както и на www.renault.bg и www.dacia.bg.