Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Лични проблеми са попречили на концентрацията на Хамилтън тази година

Лични проблеми са попречили на концентрацията на Хамилтън тази година

50
0

Люис Хамилтън призна, че проблеми в личния му живот са допринесли за неуспеха му в борбата за титлата тази година. Британецът не посочи каква точно е причината, но според мнозина става въпрос за професионалната раздяла с баща му, който е бил негов мениджър през цялата му кариера досега.

„Личният ми живот, начинът, по който се стекоха обстоятелствата, не бяха толкова безпроблемни, колкото в миналото, а да правиш това, което правя аз, изисква комбинация от много, много неща, които те заобикалят.

Не може просто да пристигнеш на пистата и да караш, важно е също и как изглеждаш, как се чувстваш, важни са хората, които те заобикалят – семейството и приятелите ти. Важно е също и времето, което можеш да им отделиш и връзката, която имаш с тях.

И когато някое от тези неща не е наред, и не всички части от пъзела са по местата си, тогава това прави и много други аспекти от живота ти доста по-трудни. Мисля, че ключът към живота е да събереш всички части от този пъзел.

Сега планът ми е да пооправя малко всичко и да се уверя, че догодина съзнанието ми ще е 100% необременено и че нищо външно няма да ми влияе.

Приличам малко на Тайгър Уудс. Той имаше много, много неща, които му оказаха негативно влияние тази година, но все още играе“, заяви Хамилтън пред ВВС.