Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Льоклер приятно изненадан от темпото на Ферари

Льоклер приятно изненадан от темпото на Ферари

3842
0
Льоклер Ферари
Шарл Льоклер, снимка Ферсри
Пилотът на Ферари Шарл Льоклер заяви, че е приятно изненадан от скоростта на Ферари в двете свободни тренировки. Льоклер завърши на трета и втора позиция през днешния ден и е оптимист за остатъка от състезателния уикенд.

„Първоначално не бях убеден от нивото на сцеплението на пистата и очаквах деня за мен да бъде много лош. След като направих няколко обиколки на това ниско сцепление ми хареса поведението на болида, въпреки че се чувствах все едно съм върху лед. Нямам идея дали ще се подобрят условията на трасето за квалификацията и състезанието, така че съм доволен от направения пробег и се надявам утре също да ме така бързи. Прогнозата за времето утре не е добра, но ако направим всички перфектно може да запишем отличен резултат“, сподели Льоклер.

„Днешния ден бе много необичаен заради хлъзгавия асфалт. В края на деня обстановката се подобри и предполгам че това ше продължи до края на състезателния уикенд. Днес бяхме доста последователни, но е твърде рано да знаме къде точно се намираме в класирането. В края на втората тренировка в ставах все по-бърз и съм доволен от представянето на болида днес“, заяви Фетел.