Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Магнусен: Още не съм говорил с Нико

Магнусен: Още не съм говорил с Нико

105
0
Фернандо Алонсо

След грубите думи, които отправи по адрес на Нико Хюлкенберг и те станаха достояние на целия свят, Кевин Магнусен днес бе обект на особен интерес в падока на пистата Спа.

Датчанинът заяви, че още не е говорил със своя съперник и не чувства нужда да го прави. Беше малко изненадан от отзвука в социалните медии, но заяви, че всичко вече е зад гърба на двамата, по никакъв начин няма да повлияе на отношението му към немския пилот и няма нищо негативно. В противен случай това би пречило на самия него.

Що се отнася до представянето на Хаас този сезон, според Кевин реалистично е тимът да се пребори за една позиция по-напред в шампионата, което означава седмо място. Петото място е математически възможно, но не е реалистична цел.

„Честно казано мисля, че дори спечелването на седмо място в първенството ще е много трудно. Макларън демонстрира видим прогрес и ние трябва да напредваме във всяко състезание, за да се преборим“, каза датчанинът и продължи, че тук, на Спа, може би представянето на тима ще е близко с това на Силвърстоун заради близките като тип бързи завои.

„Всяка писта е различна, гумите също и не може механично да се смята, че нещата ще са същите. Но все пак вероятно на Бланшимо ще минаваме на пълна газ, както на Копс в Англия и много зависи от чувството ти в колата, но като цяло очаквам близко представяне“, добави Магнусен.