Начало Автомобили Мениджъри от Shell България лично обслужват клиенти и „Отварят вратите“ на...

Мениджъри от Shell България лично обслужват клиенти и „Отварят вратите“ на компанията за партньорит

64
0

Днес за първа година Shell България  съчетава традиционния  „Ден на клиента“ с инициативата „отворени врати“ за партньорите на компанията. Като символ на споделените ценности за грижата към клиентите Shell България предостави възможността на представителите на BMW Group България да се запознаят в детайли с всички вътрешни процедури на компанията,  правилата за контрол на количеството и качеството на горивата и стандартите в обслужването на клиенти. 

За поредна година топ мениджърите и всички служители от офиса на Shell България посвещават времето си на директния контакт с клиентите на бензиностанциите като зареждат гориво и предлагат съпътстващи услуги като почистване на стъкла, проверка на маслото и течността за чистачките, запознаване на клиентите с предимствата на горивата Shell и др. Уникалната за България инициатива е част от световната стратегия на компанията за усъвършенстване на качеството на услугите и насърчаване на обратната връзка от клиентите. 

За първи път висшите мениджъри на Shell България направиха и демонстрация пред представители на BMW Group България и на оторизираните автомобилни сервизи на марката всички вътрешни процедури по отношение на качеството и количеството на горивата. Те показаха процесите по пътя на горивото от депото до резервоара на клиента – участниците имаха възможността да се запознаят с произхода и адитивиране на базовите горива, процедурите  при транспортиране и доставка на обектите, системи за текущ контрол и съхранение на горивата и съоръженията по бензиностанциите. Те разказаха и за програмите  на компанията за непрекъснато мотивиране  на  служителите и превръщането им в посланици на марката, както и за системата за вътрешна и външна оценка на качеството на обслужване.

Посветихме днешния ден на това да бъдем по-близо до клиентите и да общуваме с партньорите си, за да можем изпреварващо да посрещнем  нарастващите нужди и очаквания на потребителитеза обслужването, продуктите и услугите, които предлагаме. Вярваме, че BMW Group България е точният партньор в това начинание, защото споделят нашите ценности и високи стандарти по отношение на качествената грижа за клиентите и техните автомобили.“ сподели Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България. 

През целия ден мениджърите и служителите на компанията обслужваха лично клиентите и събираха обратна връзка, мнения и впечатления за продуктите и услугите на компанията.В символ на топло посрещане в „Деня на клиента“, всички посетители в бензиностанцията, на която се проведе събитието, бяха посрещани с хляб и сол от момче и момиче, облечени в традиционни български носии. BMW Group България предоставиха допълнителна възможност за клиентите на обектите Shell Изток и Shell Бояна в гр. София и Shell Варна Почивка в гр. Варна да се запишат за Test Drive на актуални модели на BMW. 

Радвам се, че ни бе дадена възможността да обменим опит в цялостната грижа за клиентите и техните автомобили. Сътрудничеството ни с Shell ще позволи на двете компании със сходни възгледи да разширят границите на развитие както на продуктите и услугите, които предлагат, така и на обслужването в максимална полза за клиентите. заяви Александър Миланов, Изпълнителен директор на BMW Group България. 

Представители на двете компании обмениха добри практики в стандартите при обслужването и продуктите и услугите за грижа за автомобила, за да продължат пълноценно партньорството си и да предложат възможно най-високо ниво на качествени услуги на своите клиенти.