Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън предпазливи

Макларън предпазливи

22
0

Макларън не бързат с прогнозите за представянето си в първата надпревара във Формула 1 за 2008 г. в Мелбърн след свободните тренировки днес на пистата Албърт парк.
Шефът на отбора Рон Денис бе доволен от добрия старт в първия ден и допълни, че се надява усилията на всички да бъдат възнаградени и през остатъка от уикенда. Пилотите на тима също бяха предпазливи в коментарите си след сесиите.
Страхотно е да съм пак тук, в Мелбърн, където започна кариерата ми във Формула 1 само преди година. Чувството, когато излизаш от бокса за първи път в първата тренировка за новия сезон винаги е много специално – заяви Люис Хамилтън. – Постигнахме напредък с колата, като се възползвахме максимално от подобряващите се условия на пистата, но е твърде рано да се каже къде точно се намираме спрямо съперниците ни.
Хейки Ковалайнен пък за първи път работи с тима в реални условия на състезателен уикенд и изрази възхищението си от професионализма, който цари в Макларън.
Времето бе малко по-горещо от очакваното, но това просто е тренировка за Малайзия. Трябваше да вземем предвид и вятъра. Гумите малко се късаха, но постепенно нещата се оправиха с натрупването на гума по трасето – допълни финландецът.