Начало ТОП Марките Alfa Romeo и Jeep ще се предлагат у нас от две...

Марките Alfa Romeo и Jeep ще се предлагат у нас от две компании

7423
0
Alfa Romeo Stelvio e Giulia
Evento Alfa Romeo Stelvio e Giulia

От официално прессъобщение на стана яснo, че от началото на 2020 г. „Витоша Ауто“ започна да отговаря за бизнес операциите на марките Alfa Romeo и Jeep в България:

“Официалният партньор на INFINITI в България „Витоша Ауто“ става представител и на две нови марки. Компанията започва да отговаря и развива емблематичните спортни автомобили Alfa Romeo.

Легендарната американска марка Jeep е вторият бранд, който ще се предлага от екипа на „Витоша Ауто“. Гамата на Jeep в наши дни обхваща от комфортни и атрактивни компактни Jeep-ове, през отличителни и авторитетни модели, до автомобили с ненадминати възможности на офроуд терени. Всяка една от марките е впечатляваща в своя сегмент, а общото между двете, освен най-новите високи технологии, вече е и представителят за България.

Новите клиенти на Alfa Romeo и Jeep, закупени от „Витоша Ауто“, ще могат да се възползват от ненадминатото 7-звездно обслужване, което собствениците на INFINITI вече добре познават.”

От своя страна Ауто Италия също разпространиха прессъобщение, в което уточниха, че имат действащ договор с FCA Group

Фирмата продължава да е оторизиран дистрибутор на Алфа Ромео:

„Продължавайки да е Оторизиран дистрибутор на марките на FCA Group в България – Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional – „Ауто Италия“ ЕАД е готова да приветства всички изявили желание да помагат за развитието им на българския пазар. Направените инвестиции, водените бизнес процеси, реализираните маркетингови стратегии и постигнатите постоянни ръстове в продажбите на брандовете през последните 4 години, в това число най-голям ръст на регистрирани автомобили от всички представлявани марки на българския пазар спрямо предходната година, е признание, че „Ауто Италия“ ЕАД продължава успешно да представлява интересите на всички марки, които предлага. Чрез развитата си през годините мрежа от представителства, „Ауто Италия“ ЕАД гарантира качествено и достъпно обслужване на клиентите на територията на цялата страна.”

От съобщенията става ясно, че и „Ауто Италия“ (част от „Еврохолд“), продължава да продава и обслужва автомобилите на Alfa Romeo.

Jeep пък ще продължи да се предлага и от „Балкан стар“.

Според данните на Пътна полиция през миналата година в България са продадени нови 220 автомобила Jeep. Реализираните Alfa Romeo са 64. Дали с усилията на двама вносители продажбите ще се увеличат, предстои да видим.