Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Маса оптимист за Гран при на Испания

Маса оптимист за Гран при на Испания

57
0

Фелипе Маса е оптимист относно шансовете си за победа в Гран при на Испания, базирайки се на чудесните резултати от тестовете в Барселона.
###
Фелипе Маса е оптимист относно шансовете си за победа в Гран при на Испания, базирайки се на чудесните резултати от тестовете в Барселона. Тогава Ферари окупираха първото място в три от общо четирите дни изпитания.
“Естествено мога да съм оптимистично настроен за Испанската Гран при – спечелих предишното състезание, направихме добър тест на същата писта, която ще домакинства надпреварата и въпреки че никога не е лесно да спечелиш състезание, аз мога да бъда уверен. Вътре в отбора, просто искаме да запазим момента на напредък и работим много сериозно във всяка възможна сфера, за да го постигнем”, заяви бразилецът.
По време на изпитанията Ферари направиха няколко подобрения по болида си за предстоящия старт, сред които нов капак на двигателя, промени по предното крило и модифицирани кутии за радиаторите. Маса призна, че подобренията определено имат ефект и колата е станала по-бърза.