Начало Автомобилни новини Мазда СХ-9 получи фейслифт

Мазда СХ-9 получи фейслифт

194
0

Мазда подложи на фейслифт своя голям SUV модел СХ-9. Ревизираният модел бе представен на автосалона в Ню Йорк. СХ-9 се предлага в три версии – Sport, Touring и Grand Touring.

Промени са направени по предната решетка и предната броня, която вече е по-широка. Също така са ревизирани и задните светлини на модела.

Максималната мощност на вграждания в CX-9 3.7-литров V6 мотор е 273 к.с., а максималният въртящ момент достига 366 Нм. Стандартно той е оборудван с 6-степенна автоматична трансмисия с възможност за ръчно превключване на предавките.

За сигурността на пасажерите се грижат системите ABS с EBD, TCS и DSC. Колата може да бъде поръчана както с предно предаване, така и с 4Х4 задвижване.

Интериорът е решен в мека и светла кожа, а доста хромирани акценти могат да се забележат по лоста за скоростите и приборите на автомобила. И трите версии на модела се предлагат стандартно с климатик, круйз контрол,  борд-компютър, електрически стъкла, код-карта за стартиране, 6 въздушни възглавници и вход за Bluetooth.

Версиите Touring и Grand Touring пък са оборудвани с аудио система Bose, като към втората от тях може да бъде добавена и сателитна навигация.