Начало Автомобилни новини McLaren Automotive с нов изпълнителен директор за продажби и маркетинг

McLaren Automotive с нов изпълнителен директор за продажби и маркетинг

85
0
mclaren

McLaren Automotive вече имат нов изпълнителен директор, отговарящ за продажбите и маркетинга на компанията. Джойлон Неш става и член на борда на директорите, като ще започне работа от 1 юли тази година. Той ще отговаря пред главния изпълнителен директор на McLaren Automotive Майк Флюит.

Неш бе директор за продажби и маркетинг в Rolls-Royce Motor Cars през последните пет години. Заемал е ръководни позиции в BMW и Volkswagen Group.

Джойлон носи огромен опит в продажбите и маркетинг, развит последно при една от иконичните британски луксозни марки. Той идва в McLaren в момент, когато продажбите нарастват. Сред ключовите цели за постигане под негово ръководство е тази тенденция да продължи, напредък на продуктовата ни стратегия и разширяване на дилърската ни мрежа – коментира Флюит.

Самият Неш заяви, че е щастлив да се присъедини към толкова динамична и иновативна компания, постигнала повече от впечатляващи резултати в рамките на само три години.

С изключителни автомобили като P1 и 650S плюс вълнуващия продуктов план нямам търпение да стана част от екипа в толкова важна фаза на развитие – допълни той.