Начало Автомобили Мерцедес пуснаха нова специална версия на С-клас

Мерцедес пуснаха нова специална версия на С-клас

74
0

Нова cпециална серия Мерцедес-Бенц С-клас бе анонсирана в Германия. Колата ще бъде оборудвана със системи като подвижен контрол, адаптивни спирачки, BlueEFFICIENCY и интелигентни светлини. Някои от тези екстри досега се предлагаха само за най-луксозните модели на марката и то като опции.

Визията на автомобила е леко променена – фаровете са затъмнени, цветът на интериора е изцяло нов, както и 17-цоловите колела. Гумите, с които са обути тези джанти, имат размер 235/60 отпред и 255/55 отзад.

Предната решетка също е ревизирана, а фаровете за мъгла вече имат малко по-елегантна форма. С-клас Special Edition е оборудван също и с адаптивни фарове с би-ксенонови светлини, както и с парктроник система с акустично предупреждение. Задната част на колата пък вече има доста повече хромирани детайли.

Интериорът е решен във версията ‘Avantgarde“ и има двуцветни кожени седалки, които са направени специално за тази версия. Стелките за краката пък са бродирани с надписа „Special Edition“.

Специалната серия С-клас ще се предлага както в комби-, така и в седан-версия, като цената й ще е с от 2700 до 5800 евро по-висока от стандартният С-клас, в зависимост от кожата, с която са тапицирани седалките на колата.