Начало Автомобили Мобилен телефон и музика в движение

Мобилен телефон и музика в движение

71
0

MEX-BT5000 е най-новото хендсфрий решение на SONY. Елегантен дизайн с изчистени линии. Флуоресцентен дисплей с пълно кадрово възпроизвеждане, на който се визуализира информацията от дисплея, като станцията, изпълнителя, песента, името на обаждащия се и подробностите от телефонния указател. Удобно за използване инфрачервено дистанционно управление. Това е първото впечатление от Bluetooth® тунерът за кола BT5000.
Опознавайки го става ясно, че с него телефонните разговори без ръце са още по-лесни и ясни, благодарение на вградения микрофон и специалната система за намаляване на шума и ехото. Така говоренето по телефона е като един нормален разговор в който събеседника е до тебе.
BT5000 дава достъп чрез безжична връзка да цялата ви музика с която разполагате, независимо от какъв източник (кастофон, лаптоп, уокмен, GSM телефон …) и какъв формат (MP3, WMA, ATRAC). Това става благодарение на технологията за поточен пренос на музика A2DP, позволяваща прехвърлянето на стерео музика с качество, равностойно на CD, чрез Bluetooth®.
BT5000 използва новаторската технология на Sony DRIVE-S HX, която ви осигурява пълна яснота и чистота на звука. Тунерът е оборудван с генератора на аудио ефекти на Sony Dynamic Soundstage Organiser и усилвателно стъпало с S-MOSFET, така че автомобилът ви ще се изпълва с мощна и ясна музика, независимо по какъв вид пътища пътувате.
Чрез безжичната технология Bluetooth®, той се свързва моментално с всеки мобилен телефон с такива функции, позволявайки ви да започнете с обажданията от момента, в който скочите в колата и го включите. Дори не се налага да вадите телефона от джоба си, да не говорим пък за жонглирането с кабели и стойки. Протоколът Bluetooth® OPP (Object Push Protocol) ви осигурява достъп до имената от вашия телефонен указател. Разполагате и с шест записани номера за бързо набиране, които улесняват комуникацията по време на шофиране.