Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Монтедземоло: Маса и Алонсо са най-добрите пилоти в света

Монтедземоло: Маса и Алонсо са най-добрите пилоти в света

35
0

Лука ди Монтедземоло си тръгна удовлетворен от Световните финали на Ферари, които се проведоха на пистата Рикардо Тормо.

Много съм доволен от деня. Бяхме приети топло от феновете и имаше серия клиенти, които не искаха да изпуснат събитието, идвайки от целия свят“ – отбеляза председателят на Ферари. „Такива неща ни карат да бъдем горди, че сме част от семейството на Ферари, една група от невероятни хора, които създават коли мечта и които никога не се отказват.

Италианецът не скри и задоволството си от пилотите, с които разполага за следващия сезон: „За мен Фелипе и Фернандо са най-добрата пилотска двойка във Формула 1. Уверен съм, че и двамата ще бъдат силно мотивирани и ще искат да победят. Не се притеснявам от факта, че имаме двама пилоти от латински страни, въпреки че вероятно се случва за пръв път в историята ни. Те отлично знаят, че на първо място карат за Ферари, не за себе си. С удоволствие бих ви напомнил, че тук имаме истински отборен дух; не само на думи, но и реално: пример за това са отношенията, които имаме с Михаел Шумахер, който тази година не се поколеба да ни предложи помощта си в труден момент.