Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Монтеземоло: Не можем да си позволим повече пропуснати възможности

Монтеземоло: Не можем да си позволим повече пропуснати възможности

35
0

Президентът на Ферари – Лука ди Монтеземоло, заяви, че отборът му не може да си позволи никакви грешки, ако иска отново да се върне в челните позиции.

През последните две надпревари пилотите на Скудерията успяха да съберат само 4 точки, въпреки че прогресът при колата им е очевиден.

„Няма смисъл да се оплакваме. Аз искам просто тимът да започне втората част от сезона позитивно. Преминахме през много по-лоши моменти от тези и успяхме да се справим с тях, но определено повече не можем да си позволим да пропиляваме възможности, които по различни причини ни се изплъзваха през последните две състезания, независимо, че имахме конкурентна кола.

Сега нещата стоят така, че квалификацията и стартът на състезанието станаха решителните моменти в състезанието, затова ние трябва да подобрим представянето си в тези сфери, ако искаме да спечелим. Очаквам всички да дадат 100% от себе си и да спечелят точки бързо, за да се реваншират за тези, които пропуснахме. Всички от нас – аз , Стефано Доменикали, инженерите, механиците и пилотите, знаят добре какво всички и особено феновете, очакват от нас“, заяви италианецът.