Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Монтоя не иска да говори за титла, RTL снима обжалването на Ралф...

Монтоя не иска да говори за титла,
RTL снима обжалването на Ралф утре

48
0

Хуан Пабло Монтоя отказва да обсъжда шансовете си за световната титла във Формула 1 преди надпреварата за Гран при на Унгария в края на тази седмица. Колумбиецът изостава само на 6 точки от Михаел Шумахер във временното генерално класиране при пилотите в момента, след като спечели състезанието на Хокенхайм. През последните години обаче Хуан Пабло не се представя особено добре на Хунгароринг.
– Не сме имали особено добри представяния в Унгария, но пък колата ни се подобри страшно много тази година. Затова съм сигурен, че този път Хунгароринг ще ни пасне много по-добре – заяви Монтоя. – Знам, че екипът е невероятно мотивиран, аз също и партньорите ни работят упорито.
В момента обаче нямам никакво желание и интерес да говоря за шампионата, защото единственият начин, по който се печелят титли, е да се съсредоточиш върху идващото състезание. Именно в тази посока съм концентриран и аз в момента.
Междувременно пък стана ясно, че утрешното обжалване на наложеното от стюардите на Гран при на Германия наказание на Ралф Шумахер ще бъде филмирано от немската телевизия RTL. За първи път телевизионни камери ще бъдат допуснати в Апелативния съд, където на най-високо ниво се решават споровете в автомобилния спорт.