Начало Автомобили На излет с Дачия

На излет с Дачия

54
0
Dacia,Logo

Дачия събира на излет всички привърженици на марката, за да се забавляват заедно на открито. Десетки хиляди автомобили Dacia вече са по българските пътища и трупат впечатления и отзиви на своите собственици. За да се срещнат всички заедно Dacia ги кани „На излет“, както и всички, желаещи да се присъединят. Очакват ги много изненади на 4 юни край Пловдив, в местност Копривките и на 11 -ти на Аксаковска панорама край Варна.

Гостите ще имат възможността да тестват най-новия модел на марката, Duster, в офроуд условия, за да се убедят реално в неговите качества извън пътя. За дамите има предвидено специално ателие за изработка на аксесоари по собствен вкус. Децата, независимо от тяхната възраст, ще бъдат повече от специални гости. В детския кът с надуваем замък и клоун няма да скучаят нито за минута. И тъй като сред основните ценности на моделите Dacia е семейството, ще има и общи семейни игри с много изненади и награди.

Още много музика, песни от нашумели изпълнители и танцово шоу ще са сред акцентите на програмата. И както се вижда от името на събитието „На излет с Dacia“ няма да пропуснем вкусните закуски и освежителни напитки, от които ще има за всички.

Повече информация можете да намерите на www.dacia.bg