Начало Автомобилни новини Над 200 човека на ден на Subaru WRC Driving Simulator

Над 200 човека на ден на Subaru WRC Driving Simulator

114
0

За изминалите 6 дни на „Автомобилен Салон София 2007” интересът към щанда на Subaru, представен от официалния вносител на компанията за България Субару Моторс Трейдинг e голям.
Най- интересната атракция на щанда е WRC Driving Simulator. Повече от 200 човека на ден изпитват усещането от истинско рали състезание, поставени на мястото на пилота на Subaru в световните ралита Петер Солберг.
Сред VIP гостите посетили щанда на Субару Моторс Трейдинг са Президентът на България Георги Първанов и синът му Ивайло Първанов, който се възползва от голямата атракция и постигна един от най- добрите резултати. Г-н Владимир Илиев баща на шампиона на Националния Рали Шампионат Митко Илиев също посети щанда на Subaru.
Другият акцент на щанда e изложеният разрез на Subaru Boxer двигател на Impreza STI.
По време на изложението компанията представя 6 модела – B9 Tribeca /с модел със 7 места /, Оutback , Legacy. Forester с двигател 2.0 литра и 158 к.с., също така и турбо двигателя с обем 2.5 литра и мощ от 230к.с. Експонат на изложението е и супер моделът Impreza STI.
Всички автомобили на Subaru са оборудвани с двигатели тип Boxer с нисък център на тежестта съчетани с авангардната система за постоянно разпределение на усилието между 4 колела през Symmetrical AWD.