Начало Автомобили Над 300 Dacia Dokker тръгнаха по българските улици през август

Над 300 Dacia Dokker тръгнаха по българските улици през август

40
0
Dacia Dokker

През август Рено Нисан България достави на свои клиенти над 300 автомобила Dacia Dokker. Автомобилите влязоха в автопарка на водещи компании в телекомуникационния сектор и хранителната промишленост. Успехът на Dacia Dokker се дължи на ненадминатото съотношение между качество и цена, което марката предлага на своите клиенти.

Dacia Dokker е насочена към клиенти, търсещи превозно средство, което може да транспортира обемисти товари, но и да предлага комфорт на семействата им. В допълнение към способността му да превозва до петима пътници той предлага и най-големия на пазара багажник. Лесната за употреба модуларност на задната седалка позволява превоз на до 3 куб. м допълнителен товар, правейки го идеален за професионални нужди. Той може да бъде поръчан с една или две остъклени плъзгащи се странични врати, които улесняват достъпа до багажника или задните седалки.

В допълнение на това да бъде надежден и здрав Dacia Dokker Van предлага най-голямата товароносимост в сегмента си. Това се дължи на умело проектираната модулна предна пътническа седалка (предлаганата като опция Dacia Easy Seat). От своя страна широката плъзгаща се врата улеснява товаренето. За да отговори възможно най-добре на нуждите на търговците, Dokker Van предлага голям брой комбинации за трансформиране на интериора и налични аксесоари.

Интериорите на Dokker и Dokker Van са удобни, комфортни, модерни и особено функционални. Мултимедийната система Media Nav със 7-инчов сензорен екран успешно комбинира навигационна и радио функции, както и Bluetooth връзка. Каталогът с опции включва ограничител на скоростта и задни паркинг сензори.

В България, Dacia Dokker и Dokker Van се предлагат с избор от четири двигателя: чисто новият.2 TCe 115 и познатите 1.6 MPI 85 бензинов двигател, както и дизеловия 1.5 dCi със 75 к.с. и 90 к.с. Двата дизелови агрегата носят Dacia eco емблемата благодарение на консумацията на гориво от само 4,5 л/100 км и CO2 емисии от 118 г/км.