Начало Автомобили Наградата на София Ауто от кампанията „За толерантност на пътя” замина за...

Наградата на София Ауто от кампанията „За толерантност на пътя” замина за Асеновград

266
0

На петия си рожден ден София Ауто, в партньорство с Generali, Globul, Interlease и ОББ, връчва награди на толерантни водачи в новия си автокомплекс

Апостол Доев от Асеновград спечели голямата награда в интернет играта, която е част от кампанията „ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ НА ПЪТЯ” на София Ауто, Generali, GLOBUL, Interlease и ОББ. В рамките на една година той ще има възможността да шофира тунингован автомобил Opel Astra H. Апостол Доев е отговорил правилно на всичките 25 въпроса, свързани с правилата за движение по пътищата, и е приел “Етичен кодекс на толерантните водачи в България”. Уикенд за двама в SPA комплекс, осигурен от Interlease, спечели Елена Попова от град Пловдив.

Наградите се връчиха на петия рожден ден на София Ауто. По повод на своя юбилей София Ауто откри и обновения си автокомплекс в София. Комплексът разполага с нов шоурум за автомобилите от марката Шевролет и реновиран за моделите на Опел, нова приемна към автосервиза, детски кът, нови сервизни халета, административни офиси и ресторант.

Кампанията „ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ НА ПЪТЯ” стартира през февруари 2007 г. с огласяване на „Етичен кодекс на толерантните водачи в България” и онлайн игра, в която участниците отговарят на въпроси от правилника за движение по пътищата. В играта участваха 5660 души. Правилни отговори на въпросите от третото, най-трудно ниво са дали 420 участници. Партньори на инициативата „ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ НА ПЪТЯ“ на София Ауто са Generali Застраховане АД, GLOBUL, лизингова компания Interlease и Обединена българска банка.

От началото на 2007 г. София Ауто e член на European Road Safety Charter (Европейска харта за пътна безопасност) благодарение на първия си проект за безопасност на движението „Бъдете видими на пътя“. С него и с кампанията „ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ НА ПЪТЯ“ София Ауто доказва своето отговорно отношение към безопасността на пътя и напомня, че зад волана на всеки автомобил стои един от нас и ако знаем правилата на движение и ги спазваме, ще направим шофирането по-безопасно и приятно за всички.

Илиян Попов и Михаил Георгиев, собственици на София Ауто, споделят: „За нас в основата на бизнеса стоят качественото обслужване и перфектното отношение към клиентите. Това е конкурентното ни предимство пред останалите дилъри на General Motors и вносителите на други марки в България”. Следвайки бизнес философията си, София Ауто непрекъснато подобрява обслужването, създава европейски условия за своите клиенти и работи за повишаване на безопасността по пътищата. Новият автокомплекс отговаря на последните изисквания за качество на General Motors и е първият мултибренд комплекс в България.

София Ауто е официален дилър на марките Opel, Chevrolet и вносител на Corvette, Cadillac и Hummer. Фирмата предлага широка гама от услуги за собствениците на автомобили като гаранционен и извънгаранционен сервиз, продажба на оригинални резервни части и аксесоари, доработване с оригинални тунинг елементи и автомобили под наем.