Начало Автомобили Нисан пуска нова версия на Qashqai

Нисан пуска нова версия на Qashqai

73
0

За да отговори на очакванията на клиентите си, търсещи усещане за екслузивност и увереност, Нисан създаде лимитираната серия на модела си Qashqai, наречена ‘Sound and Style‘. С нея марката цели да засили позициите на Qashqai чрез ексклузивен дизайн, динамични черти и уникален звук. Тя се нарежда сред най-високите нива от гамата на модела. Стилен и издръжлив, пъргав и динамичен, комфортен и нестандартен, Sound and Style носи свободния дух на градското приключение.

Тази версия ще задоволи естета във всеки клиент, предлагайки 18 цолови алуминиеви джанти, сребристи рейки на покрива, навигационна система, тъмни задни стъкла и ексклузивния тъмнолилав цвят, контрастиран от нови сребристи елементи.

Благодарение на аудио система Bose, разполагаща с чейнджър за 6 компактдиска и 6 високоговорителя в интелигентно конструирания интериор, Qashqai позволява на всички пасажери да се насладят на чист звук и перфектна акустика. Автомобилът разполага и с порт за включване на MP3 Player. От мултифункционалния волан аудио системата, круиз контрола и Bluetooth-а се управляват лесно, без да се отклонява вниманието на шофьора от пътя.

Лимитираната серия Qashqai Sound and Style се предлага на цени, започващи от 50 343 лв. с ДДС и може да бъде комбинирана с два двулитрови агрегата – бензинов с 140 к.с. или дизелов с 150 к.с.. Също така клиентите ще могат да избират между предно All MODE 4х4 задвижване.