Начало Автомобили Nissan заведе детски футболен отбор на тренировката на Реал Мадрид

Nissan заведе детски футболен отбор на тренировката на Реал Мадрид

62
0

24 деца от ДЮФК Национал и техните треньори посетиха официалната тренировка на Реал Мадрид благодарение на Nissan. Инициативата е ексклузивна за Nissan и е резултат от 4-годишния договор за партньорство с Шампионската лига. Децата на Национал (2005) успяха да видят своите идоли и да станат свидетели на тренировъчната дисциплина на шампионите.

Nissan е официален световен автомобилен спонсор на UEFA Super Cup и UEFA Champions League със сделка, която обхваща периода от сезон 2014/2015 до 2017/2018.

Тази дейност допълнително подсилва партньорството на Nissan с най-престижния клубен футболен турнир, след като трикратният носител на титлата в най-престижния европейски клубен турнир Андрес Иниеста и капитанът на Париж Сен Жермен и Бразилия Тиаго Силва ще бъдат посланици на Nissan. Футболистите ще помогнат на компанията да представи нови иновации към преживяването на футболните фенове и ще играят ключова роля в новата глобална рекламна кампания на Nissan.

Футболният мач Лудогорец – Реал Мадрид от втори кръг на груповата фаза в Шампионската лига е тази вечер от 21:45 часа на националния стадион „Васил Левски”.