Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Норис вижда голяма промяна в подхода на Макларън

Норис вижда голяма промяна в подхода на Макларън

44
0
Ландо Норис,Макларън

Новият пилот на Макларън Ландо Норис заяви, че вижда голяма промяна в подхода на екипа по отношение на работата и развитието на колата във Формула 1.

Младият британец замени в тима неубедителния Щофел Вандоорн, като съотборник ще му бъде Карлос Сайнц, който идва на мястото на оттеглилия се от спорта Фернандо Алонсо.

Наскоро изпълнителният директор на тима Зак Браун заяви, че в Уокинг имат план за това да започнат отново да печелят в следващите 5 години и след това да са в състояние и да се борят за спечелването на титлите. Миналата година отново не беше успешна за Макларън, като тимът завърши на 6-о място при конструкторите без нито един подиум.

„Никой не знае колко лесно или трудно ще бъде да обърнем нещата и да сме отново водещ отбор, каза Норис. – Хората в отбора имат добри идеи, върху които работят. Има малки неща, които трябва да се подобрят. Уверени сме, че специалистите ни предприемат точните промени. Има голяма промяна в тима по отношение на това как подхождаме към работата и развитието.“

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter