Начало Списание Нов играч…

Нов играч…

29
0

Появата на всеки нов играч в затворения свят на Формула 1 е събитие за спорта. До върха на пирамидата в автомобилизма се стига трудно и е скъпо. Напоследък екипи и компании по-често излизат от елита, отколкото достигнат до него. Затова наистина голямото събитие на тази зима е създаването на нов отбор от Ред Бул, върху наследството на Ягуар. Няма да е вярно, ако създателят на “червенити бикове” Дитер Матешиц бъде описан като нов за спорта след толкова години спонсориране на толкова екипи, но сега за първи ще може сам да реализира амбициите си. А те, както целият свят знае са огромни. И това е най-хубавото за спорта. Основата при това съвсем не е лоша и той го знае, а това естествено е една от най-важните ни теми.
В същото време започна активната пистова подготовка за 2005 г. Хуан Пабло Монтоя седна в Макларън, Ралф Шумахер в Тойота, Джанкарло Фисикела в Рено. Инженерите за първи път поставиха тук там по някои от новите крила и това е друга наша тема.
Покупката от Хонда на 45% от БАР също е сред най-важните събития, а ние надникнахме зад стените на завода в подготовката на амбициозните вицешампиони, които искат просто и единствено титлата да замине отново за Япония.
Световните ралита свършиха и този път успяхме да анализираме и представянето на екипи и автомобили в тях.
Но все пак стига с работата, идват празници и Ви пожелаваме

Весела Коледа и
Щастлива Нова година!

р.s. Традиционният ни подарък трябва да е в плика