Начало Автомобили Нов тунинг пакет за Сеат Леон фейслифт от JE Design

Нов тунинг пакет за Сеат Леон фейслифт от JE Design

766
0

Поредният свой спортен пакет за Сеат Леон представи тунинг фирмата JE Design.  Това е шестият кит за Леон, след като специалистите вече имат зад гърба си пет други разработки за предишните поколения на модела.

Този път става въпрос за наскоро претърпялият лек фейслифт модел. Тунинг майсторите предлагат доста всеобхватен аеродинамичен пакет, съдържащ нова предна броня (299 евро), агресивни странични престилки (299 евро) и задна карбонова престилка с вграден дифузьор (349 евро). Ако това Ви се струва недостатъчно, можете да си поръчате и голямо задно крило на цена от 459 евро, както и решетка, боядисана в черен мат за 119 евро. „Маските“ за фаровете са на цена от 89 евро, а контрастиращият въздухозаборник на тавана ще ви струва 149 евро.

За още по-спортна визия и по-добро поведение в завой, JE Design предлагат и комплект спортни пружини (159 евро), които снижават колата с 35 мм отпред  и 15 мм отзад. Това обаче не е всичко по отношение на окачването. За клиентите, желаещи още по-агресивно поведение на пътя, компанията предлага и пълен комплект спортно окачване на цена от 979 евро, което снижава автомобила с 65 мм.

Джантите могат да бъдат поръчани в размери от 17 до 19 цола, а освен тях се забелязват и нови, централно-разположени ауспуси от неръждаема стомана, които се предлагат на цена от 3339 евро.