Начало Автомобили Новата C-Class Т-модел излиза на сцената

Новата C-Class Т-модел излиза на сцената

41
0


– Новата C-Class Т-модел беше представена на клиенти на Балкан Стар като главно действащо лице в оперен спектакъл
– Балкан Стар се фокусира на възможностите за индивидуални тестове
– Богат избор от икономични двигатели

Първите бройки на новата C-Class T-модел вече са в България. Моделът беше представен на потенциални клиенти на Балкан Стар чрез директен мейлинг и покана за пробно пътуване. Визията на автомобила като звезда на сцената на модерна опера анонсира появата на комби версията на C-Class – най-продаваната моделна серия в портфолиото на Mercedes-Benz. Темата с операта е избрана специално, за да фокусира вниманието на изключителното представяне и пъргавина на модела. Т-модел безспорно ще бъде примата на пътя. Автомобил, който иделано комбинира голям размер, мощни двигатели, комфорт и дизайн.
Комби версията излиза на сцената с две лица, за да покаже различните черти в характера на този автомобил. Когато акцентът е върху класическия и елегантен имидж на марката С-Class Т-модел е със звездата на Mercedes върху капака. Същият автомобил може да има много по-авангардна и спортна визия, когато трилъчната емблема е интегрирана в предната решетка. В увертюрата на спектакъла главното действащо лице заявява своите неoспорими качества като бързина и лукс. Комби версията предлага мощно и комфортно поведение на пътя, елегантен интериор с първокачествени материали и вдъхновяващ спортен дизайн. Част първа на представлението демонстрира динамичните характеристики на героя, като акцентът пада на опционалния пакет „динамично шофиране”. Той позволява с натискането на един бутон да се избере режим на по-спортно или по-комфортно возене. Следва една от най-интригуващите части, в която проследяваме способността на комби модела да предвижда опасностите, благодарение на интегралната система за безопасност на Mercedes-Benz PRO-SAFE. Повече от 60 електронни системи се грижат за избягването и справянето с критичните ситуации на пътя. И поантата в изпълнението на новата C-Class Т-модел е демонстрацията на интелигентната концепция за разположение на товара. Правят впечатление внушителните размери на автомобила и голямото пространство, което може да се променя според нуждите и желанията на пътниците. Примата в своя клас C-Class Т-модел предлага товарен обем от 485 литра, товароподемност до 605 кг и възможност за теглене на ремарке от 1800 кг.
„Това, което искаме е да мотивираме нашите потенциални клиенти да изпробват и почувстват новата комби версия на C-Class и сами да се убедят в нейните достойнства”, коментира г-жа Катя Боянова, ръководител направление маркетинг и продажби леки автомобили в Балкан Стар. Т-модел е атрактивен за делови хора, които имат динамичен и разнообразен начин на живот през уикендите. Новият С-Class Т-модел комбинира висока степен на практичност с елегантен дизайн и лайфстайл елементи. Комби моделът се ползва от силните страни на седана като сигурност, пъргавина и комфорт и ги комбинира със значително нарастване на пространството и възможностите за идеалното му оползотворяванe.
Новата комби версия на C-Class предлага най-голямо разнообразие от двигатели и оборудване сред премиум комби моделите в този сегмент. Клиентите могат да избират между три турбо-дизелови двигателя, които разходват до дванадесет процента по-малко гориво в сравнение с предходните модели. Новият Т-модел C 200 CDI (100 kW/136 к.с.), консумира само 6.0 литра на 100 километра, а на C 220 CDI са достатъчни 6.1 литра на 100 километра, като моделите се предлагат от Балкан Стар съответно на цени от 25.851 и 28.100 евро без ДДС. Т-модел C 320 CDI предлага като опция и постоянно задвижване на четирите колела, като за 4MATIC версията се заплаща 38.600 евро и тя идва стандартно със седем-степенна автоматична скороста кутия.
При бензиновите двигатели Mercedes-Benz са постигнали икономии на горивото от над десет процента в сравнение с предходните модели. Предлага се избор от два четири цилиндрови двигателя с мощност 115 kW/156 к.с. и 135 kW/184 к.с. както и три V6 модела с мощност от 150 kW/204 к.с. до 200 kW/272 к.с. Базовите цени на бензиновите версии започват от 24.880 евро без ДДС за C 180 KOMPRESSOR и стигат до 39.420 евро без ДДС за C 350 версията, която стандартно е оборудвана със седем-степенна автоматична скороста кутия. Най-мощното комби на C-Class разполага с 457 к.с. – 63 AMG може да бъде закупен от Балкан Стар за 62 900 евро без ДДС.