Начало Автомобили Новият Honda CR-V с престижна награда за 4х4 на годината

Новият Honda CR-V с престижна награда за 4х4 на годината

100
0
CR-V,Honda,Honda CR-V

Новият Honda CR-V получи престижна награда за 4х4 на годината точно преди празниците. Специализираното британско издание Тотал 4х4 отличи автомобила.

Конкуренцията в категорията бе ожесточена, като японският модел спечели срещу няколко много силни съперника в сегмента на средните SUV-ове. Той взе и приза за най-добър от всички автомобил в класацията на списанието.

Постижението е особено голямо за толкова нов SUV. Тотал 4х4 провежда интензивни тестове, преценявайки моделите по редица факторе – от качество на интериора и комфорт до поведение на пътя и т.н.

– Никога преди не е имало толкова невероятни кандидати за наградата – обясни редакторът на списанието Алан Ким. – От момента на качването в CR-V обаче, бе ясно, че Honda са уцелили джакпота. Качеството на интериора е равно на най-добрите, а гъвкавостта е изключителна – и това бяха оценки още преди да сме подкарали колата. Рядко се случва едно 4х4 да получи високи оценки по толкова много параметри. В наши дни се изисква страшно много, за да впечатлиш аудиторията. Новото CR-V не просто ни впечатли – то ни накара да зяпнем от удивление.