Начало Автомобили Новият Hyundai Accent вече в България

Новият Hyundai Accent вече в България

78
0

Новият модел на Hyundai Accent стъпи на българския пазар чрез екслузивния дистрибутор на марката за България – Индустриал Комерс.
Автомобилът се предлага с три и четири врати и няколко типа двигатели. Бензиновите са в разновидност 1,4 и 1,6 литра CVVT, с мощност съответно 97 к.с. и 106 к.с. Дизеловият агрегат е с кубатура 1,5 литра, CRDi, 88 к.с. При разработката на возилото са спазени всички норми и стандарти EURO 4
Автомобилът, представител на C-сегмента, е елегантен, комфортен и предназначен за младите, активните и деловите шофьори. Идеален е както за градски условия така и за дълги пътувания.
Новият Accent се продава с три различни нива на оборудване – Base, Active и Lux. Цената на модела започва от 22 800 лв с ДДС.
“Появата на автомобила e силно допълнение към портфолиото от леки возила, които Hyundai предлага на българския пазар. Търсенето на модела е голямо, първите поръчки от клиенти са вече факт. Възлагаме големи надежди на новия Акцент.”- коментира г-н Владимир Еленков, търговски директор на Индустриал Комерс.
Моделът може да бъде закупен с изключителната гаранция от 5 години или 150 000 км, както и на лизинг с атрактивната схема 5+2 години, която Индустриал Комерс въведе за своите клиенти още през лятото.