Начало Автомобили Новият концептуален Citroen Hypnos : въображение и технологии

Новият концептуален Citroen Hypnos : въображение и технологии

45
0

Няколко седмици преди Мондиала в Париж 2008 Citroën повдига завесата над своя концептуален автомобил Hypnos и разкрива неизвестен до момента поглед към невероятния автомобил.

С особено изразителни линии, този кросроувър е функция на модерните технологии, чието впечатляващо поведение е подчинено на природата и предоставя на пътниците си проницателни емоции.

• Расов и омагьосващ концептуален автомобил

В пряка родствена връзка с динамизма на купето, елегантността на седана и простора на SUV, Hypnos поражда невероятни впечатления. Външният му мощен, гладък и изразителен стил веднага предизвиква спонтанното желание да хванете волана.

Нещо повече, впечатлението, което концептуалният модел създава от пръв поглед, е непознатото до момента цветово решение на вътрешното пространство, както и надминалите очаквания на технологиите, за да бъдат още по-близки и полезни за ползване. На борда шофьорът и тримата му спътници със сигурност ще изпитат невероятно силно усещане от истинската магия.

• Иновацията в името на околната среда

Притежаващ специфична хибридна технология, концептуалният автомобил Hypnos интегрира в себе си екологичните амбиции на Citroën и отново подчертава, че когато Марката се занимава с екологията, то не е за сметка на автомобилните емоции и функционалността.
Hypnos наистина притежава впечатляващи динамични показатели благодарение на мотора с мощност 200 к.с. (147 kW) с нисък разход на гориво и вредни емисии (съответно 4,5 л/100 км и 120 г CO2/км).
Така Citroën материализира положителния ефект от хубридната технология в действие, като осъществява един концептуален автомобил с чудесни пропорции и смел стил.