Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Новите данни по шпионския скандал са 166 страници

Новите данни по шпионския скандал са 166 страници

28
0

Доказателствата, които ще бъдат разкрити на заседанието на Световния моторспорт съвет, могат да предопределят тазгодишния шампион в F1, твърдят запознати.###Доказателствата, които предстои да бъдат разкрити на заседанието на Световния моторспорт съвет, могат да предопределят тазгодишния шампион в F1, твърдят запознати.
Според най-новата информация Макларън не само са знаели тайни на Ферари, но са правили опити да използват някои от техническите решения на съперниците си.
Новите доказателства по шпионския скандал възлизат на 166 страници. В тях се включват не само електронните писма между Фернандо Алонсо и Педро де ла Роса, но и телефонни разговори и текстови съобщения между Найджъл Степни и Майк Кулън.
Испанската преса пък твърди, че името на временния лидер в шампионата Люис Хамилтън също фигурира в новите доказателства, но той не се е отзовал на писмото на Макс Мозли за предоставяне на цялата информация, която му е известна по случая на ФИА.
Предполага се, че детайли от доказателствата са изтекли в публичното пространство, тъй като всичките 26 члена на Световния моторспорт съвет са получили копие от тях.