Начало Лайфстайл Новите модели телевизори Philips с революционен дизайн и съвършена картина

Новите модели телевизори Philips с революционен дизайн и съвършена картина

203
0
Philips

TP Vision – компанията производител на марката телевизори Philips, представи пред журналисти своя шедьовър DesignLine – изцяло стъклен телевизор с уникален дизайн. Това стана на изискано събитие в Перформ бизнес център, където представители от фирмата споделиха подробности около най-голямото си постижение, както и представиха цялата продуктова гама модели Philips, както и иновациите, разработени през 2013 г.

Осъзнахме, че на пазара на телевизорите има нарастваща нужда от модели, създадени основно, за да покриват нуждите на съвременния интериор. DesignLine, който представяме днес символизира всичко, което ние от TP Vision искаме да предоставяме на потребителите на телевизори Philips – съвършен дизайн, комбиниран с  иновативни технологии и гаранция за качество на изображението”, сподели г-н Мартайн Смелт, Управляващ директор на TP Vision за страните от Централна и Източна Европа.

Philips DesignLine се отличава с нетрадиционен стил и е създаден, за да заеме своето достойно място в дома на всеки модерен и взискателен потребител. Моделът е с внушителни размери и изработен от монолитно стъкло, преминаващо от тъмно към светло. Той  ще се предлага на българския пазар в два варианта с диагонали на екрана 46  и 55 инча. Philips DesignLine е създаден с внимание към интериорния дизайн и безкомпромисно отношение към качеството на изображението. За създаването му са използвани всички патентовани технологии на Philips и са на разположение заедно с най-новите приложения за всеки любител на силните емоции и модерните технологии.

За първи път в отговор на огромния интерес от страна на потребителите, базовите модели Philips от серията 5000 се предлагат с двустранен Ambilight – патентована технология на марката, разширяваща визуално екрана за по-вълнуващо зрително изживяване, като излъчва светлина върху стената зад телевизора. Гамата 5000 разполагат и с най-добрите функции и характеристики предлагани в тази категория като интегриран Wi-Fi за лесен и безжичен достъп до услугите и приложенията чрез  Smart телевизорите, и Wi-Fi Miracast™ за споделянето на съдържание от мобилните устройства. Моделите позволяват и провеждането на видео-конференции по Skype с помощта на допълнителна USB камера.

От друга страна, новите Smart телевизори Philips от серията 6000 са чудесен избор за потребителите, които търсят балансирана комбинация между компонентите, изчистен дизайн и качество на картината, Smart TV услуги и удобни стрийминг възможности, лесна употреба и атрактивна цена. Smart телевизорите Philips от серията 7000 са разработени за потребители, които търсят съвършен телевизор от висок клас и който би подхождал на всеки съвременен интериор. Моделите са оборудвани с най-новите технологии за подобряване на качеството на картината и с тристранен Ambilight.

Новите топ модели от серията 8000 на Philips Smart TVs са създадени, за да задоволят изискванията на най-взискателните клиенти, чрез комбинация от изключително качество на изработка и стил, както и дълъг списък с очаквани характеристики. Те предлагат разширени възможности за работа в мрежа и стрийминг, високо качество на картината в 2D и 3D, усъвършенствани възможности за взаимодействие с потребителя, интерактивни Smart TV услуги и дистанционно управление, което позволява насочване и въвеждане на информация от клавиатурата.