Начало Автомобили Новитек тунинговаха Алфа Ромео МиТо

Новитек тунинговаха Алфа Ромео МиТо

1129
0

Новитек представиха широката си гама аксесоари, предназначени за новия хечбек на Алфа Ромео – МиТо.

Моделите, ползващи 1.4-литровия двигател, могат да бъдат оборудвани с контролния модул на тунинг-фирмата, наречен Powerjet 2, който повишава мощността на агрегата от 155 на 186 к.с. Така модифицираната МиТо може да ускори от 0 до 100 км/ч вече за 7.4 секунди, което е с 0.7 секунди по-добро постижение, отколкото при стандартния модел.

За дизеловите мотори пък Новитек предлага контролния модул Powerrail 5, който може да бъде монтиран на 1.3 JTD и 1.6 JTD двигателите. Този модул дава съответно допълнителни 20 к.с. на 1.3-литровия мотор и 24 к.с. на 1.6-литровия агрегат.

За промяната на екстериора на МиТо Новитек предлагат аеродинамичен пакет, който е съставен от ревизирана предна броня, агресивни странични престилки, монтиран на тавана заден спойлер и интегриран в новата задна броня дифузьор. Също така в комплекта е включена и нова изпускателна система, както и 18-инчови колела, предлагани както в сребрист, така и в матово черен цвят. Последната ревизия е при окачването, което вече е напълно регулируемо и може да снижи колата с от 35 до 65 милиметра