Начало Автомобили Новият шоурум на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth в София отчита...

Новият шоурум на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth в София отчита успех

139
0
Официалното откриване

Новият шоурум на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth в София, управляван от SFA Retail, стартира успешно през януари 2024 г., отчитайки по средно 10 клиентски запитвания на ден.

Дилърството, което се намира на ул. „Резбарска“ No 5, разполага с 500 кв.м. изложбена зала, където могат да бъдат видени моделите от актуалните гами на легендарните марки. Паркингът за демонстрационни автомобили предлага за пробно шофиране актуалните модели от гамите на марките и е оборудван с четири 22 kW зарядни станции.

Близо 60% от заинтересованите за автомобилите на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth са проявили желание за пробно шофиране, като фаворити са FIAT Tipo и Jeep Compass.

Този положителен резултат в голяма степен се дължи и на промоционалните условия, които дилърството обяви за своите клиенти – в първите дни на февруари ще са валидни специални ценови и лизингови условия, и подарък комплект зимни гуми.

Нов шоурум на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth в София дава силна заявка да работи за налагане на високия имидж на марките, както и за поддържане на стандартите за клиентско удовлетворение, утвърдени от мрежата на SFA през последните повече от 30 години.