Начало Автомобили Ново поколение комуникация в автомобилите на Chrysler LLC

Ново поколение комуникация в автомобилите на Chrysler LLC

37
0

*Нови и модерни комуникационни технологии, изпреварващи значително наличните в момента предложения
*Клетъчна, WiFi и WiMAX връзка за повишена сигурност и удобство

По време на автомобилното изложение в Детройт, Chrysler LLC обяви, че работи изключително сериозно за създаването на модерна, интергирана в автомобила безжична комуникационна система, която да предложи повишена сигурност и удобство, и която ще изпревари значително наличните в момента предложения.

„Ние осъзнаваме, че клиентите прекарват все повече и повече време в техните превозни средства, и че техните автомобили се превръщат в допълнителна стая от офиса или дома им“, заяви Франк Клигън, изпълнителен вице президент на Продуктовото развитие на Chrysler LLC. „За да уважим тази развиваща се реалност, автомобилите на Chrysler в най-скоро време ще предложат невиждано до момента ниво на комуникация, което включва голямо разнообразие на важни комуникационни системи, директно в автомобила на нашия потребител“.

Плановете на Chrysler LLC включват интегрирането на клетъчна, WiFi и WiMAX броудбанд безжична технология, която предлага високоскоростна комуникация, подобно на тази, която гарантират клетъчните телефони. WiMAX ще доставя много по-висока скорост, което ще позволи по-бърз обмен на по-големи обеми информация.

Благодарение на решението на Chrysler LLC да направи тази високо технологична стъпка, моделите на Chrysler, Jeep и Dodge ще могат да предложат на своите собственици впечятляващ набор новаторски услуги като:
-навигационна услуга „завой за завой“ със сателитни изображения -автоматично обновяване на картите
-прогноза за времето и информация за опасни пътни участъци (получават се в реално време)
-електронна система за подсещане за важни събития
-сърфиране в интернет
-достъп до e-mail, изпращане на писма чрез гласови команди
-онлайн поръчки
-гледане на филми и сваляне на музика
-обновяване на софтуерните системи на самия автомобил
-аудио и видео трансфер и др.