Начало Автомобили Обновеният Chrysler 300C подчертава модерния седан и комби с класически дизайн

Обновеният Chrysler 300C подчертава модерния седан и комби с класически дизайн

658
0

Новият Chrysler 300C с MyGIG™ Multimedia Infotainment System с възможност за навигационна система и iPod® интерфейс към Uconnect® системата
Повишена сигурност с интегрирани в седалките предпазни въздушни възглавници
Обновен интериор и екстериор

Обновените Chrysler 300C Sedan и Touring ще направят своя европейски дебют на 11 септември по време на Международното автомобилно изложение (IAA) във Франкфурт. Въоръжен с луксозни системи и елементи, с характерния за марката дизайн и впечатляващ набор стандартни системи за сигурност, 300С продължава да прави така, че всичко останало по пътищата да изглежда обикновено.
Впечатляващият екстериорен дизайн на 300C е освежен с минимални промени по лицевата част и задните светлини. 300C Sedan и Touring вече разполагат с горно разположена стоп светлина, както и със спортен SRT заден спойлер.
”Основното за нас при обновяването на Chrysler 300C беше да запазим пропорциите и стила, които правят автомобила привлекателна и да подобрим един вече достатъчно добър дизайн”, заявява Томас Хауш, вицепрезидент на Международните продажби на Chrysler. “Също така добавихме няколко луксозни системи, като MyGIG™ и съраунд системата с осем тонколони на Boston Acoustics, за да удовлетворим дори най- взискателните към технологията клиенти”.
Промените в интериора са свързани предимно с интегрирането на LED осветление и представянето на няколко нови, приятни на допир материала.
Chrysler 300C Sedan и Touring продължават да се предлагат с четири двигателя. В бензиновата гама има 2.7 литров V-6 двигател, който гарантира отлична комбинация между представяне, горивна икономичност, безшумна работа и издръжливост. 3.5 литровият, V-6 мотор гарантира по- висока мощност, но в същото време предлага и отлично съчетание на представяне и икономичност. Почитателите на типичните американски седани ще останат очаровани от версията с 5.7 литров HEMI V-8. Дизеловата версия на 300С e трилитрова V-6 и предлага максимална мощност от 218 конски сили и максимален въртящ момент от 510 Нм.