Начало Автомобилни новини Официално откриване на Шкода Център Бургас

Официално откриване на Шкода Център Бургас

255
0

С концерт на Дони, Нети и Тони Димитрова бе открит най-новия продажбено–сервизен комплекс на Шкода в Бургас. Специално за събитието пристигнаха ръководители на търговския отдел за Източна Европа и Азия от завода-производител Škoda Auto.
Шкода Център Бургас е построен върху парцел с площ от 8 300 кв.м., на РЗП от 1 600 кв.м. Разполага с просторен автосалон на площ от 600 кв.м., в който са изложени всички предлагани модели и модификации Шкода и който позволява да се демонстрира разнообразие от цветове. Модерно оборудвания сервиз е на площ от 500 кв.м. и отговаря на изискванията на завода – производител. Комплексът разполага още с офиси на площ от 300 кв. м., склад за резервни части – 110 кв.м. Стойността на обекта възлиза на над 2 100 000 евро.
Шкода Център се намира на ул.Индустриална в Бургас, която се оформя като бизнес сектор в града с новопостроените по нея офис сгради и ще отговори още по-добре на нуждите на клиентите на марката в региона от подобряване на обслужването.
За региона на Бургас вече се извършва регулярна доставка на резервни части и навременно и висококачествено отремонтиране на автомобилите в новия сервизен център.

Тази година Еуратек ООД чества 15 години успешна дейност на българския пазар.
За тези петнадесет години фирмата е продала близо 20 000 нови автомобила Шкода.
През миналата година с 3261 бр. продадени автомобила бе на пето място по общи продажби на автомобили сред фирмите – вносители на нови автомобили в България. За поредна година Шкода Фабия бе най-продавания автомобил в България.
За първите пет месеца на тази година с продадени 1267 автомобила Шкода, фирма Еуратек ООД има 6,63 % пазарен дял от общия брой продадени нови автомобили в България.
Акцент през 2007 година за Шкода е представянето и въвеждането на пазара на новото поколение Шкода Фабия. Премиерата и бе на софийското автомобилно изложение, където се посрещна с изключителен интерес от страна на клиентите и вероятно моделът ще повтори успеха на своя предшественик.
Шкода Румстър (ван на 2007 г. за България), който е от една година на българския пазар, също отбелязва успешна реализация. Лекотоварния Румстър Практик вече се предлага и България от края на миналия месец и очакванията са за добри пазарни позиции.
Традиционно добри са продажбите на Шкода Октавия и луксозната Шкода Супърб.
През настоящата и следващата година Еуратек ООД продължава да развива своята продажбено-сервизна мрежа. През 2008г. ще започне изграждането на нов продажбено-сервизен комплекс – Шкода Център в София на площ от 20 000 кв м. Вече е изграден новия централен склад за резервни части на площ от 1300 кв м. Предстои изграждането и на нови комплекси в градовете Русе, Хасково и Плевен .