Начало Автомобили Opel Grandland направи своята премиера у нас

Opel Grandland направи своята премиера у нас

2735
0
Opel Grandland
Opel Grandland

Новият модел Opel Grandland официално вече е в България. Представянето се състоя по време на стилно градинско парти в двора на Exhibition Forum Events на хотел Маринела

На партито присъстваха журналисти от реномирани автомобилни и новинарски печатни и дигитални медии. Бранд директорът на Opel г-н Вихрен Горанчев приветства гостите и ги запозна с постиженията на Opel в светлината на трудната икономическа ситуация, породена от войната в Украйна.

Продуктовият мениджър на Opel г-н Кирил Елшишки подробно разказа за новостите в модела. Той се отличава с водещи в класа си технологични решения и изключителен комфорт. Те се допълват от впечатляващата динамика на  изчистения, самоуверен дизайн.

Моделът може да се види на започващия другата седмица Автомобилен салон София. Цените на предлаганите модификации са следните:

Дързък и изчистен дизайн с характерната предница Opel Vizor в добавка с топ технологии и модерен и комфортен интериор, включващ дигиталния кокпит Pure Panel – това са отличителните черти на новия Opel Grandland. Многобройните оригинални аксесоари на Opel, с които клиентите могат допълнително да надградят водещия SUV на марката, са също толкова елегантни и изключително практични. Специално изработени аксесоари и избрани продукти от водещи на пазара партньорски компании правят новия Grandland още по-уникален и комфортен. Изборът включва декоративни елементи, функционални системи за транспортиране, осигуряващи комфорт при пътуване и безопасност.

Впечатляващо спортната естетика на Opel Grandland се съчетава с прецизните германски линии и създава уникално присъствие на пътя. Сред иновациите в автомобила са авангардните предни светлини IntelliLux LED® Pixel Light – следващата стъпка в светлинните технологии. Най-добрата в класа система, подобряваща видимостта през нощта се характеризира с постоянно активни предни светлини незаслепяващи насрещнодвижещите се водачи.

Автоматичното аварийно спиране предупреждава водача със звуков сигнал за опасни ситуации. Асистентът за автоматично паркиране пък разпознава мястото за паркиране и поема управлението, за да намести колата.