Начало Други Осмомартенскa надпревара предизвиква дамите с бензин в кръвта

Осмомартенскa надпревара предизвиква дамите с бензин в кръвта

174
0

По повод 95 години вестник ИСКРА, АСК Дамасцена Алба и Община Казанлък организират осмомартенски турнир за Дамско майсторско управление на автомобил. Той е под патронажа на кмета на Общината Галина Стоянова и е под наслов „Шофирай внимателно! Някой те обича!”.

Състезанието ще се проведе в събота, 9 март, с начало 09:30 часа. Мястото е бул. „23 пехотен Шипченски полк” – срещу Лъвовата чешма.

Вижте цялата програма на турнира:

09:30 Записване и проверка на документите: свидетелство за управление на МПС, талон на автомобила и валидна застраховка „Гражданска отговорност“.
10:00 Брифинг със заявените участнички и запознаване с трасето.
10:30 Старт на 1-ви манш
11:00 Старт на 2-ри манш
Награждаването на победителките ще се проведе след финала на 2-я манш.

Всички участнички в състезанието трябва да се явят с личните си автомобили, като в състезанието с един автомобил могат да участват повече състезателки. Дамите ще бъдат подредени в три възрастови групи: 1-ва група – от 18 до 30 години; 2-ра група – от 30 до 45 години и 3-та група – над 45 години.

Освен многото купи и награди, които получат победителките, организаторите са подготвили и специалната изненада – ще бъде избрана и „Мис Автомобилист“.

Дамите трябва да си носят шофьорската книжка, талона на автомобила, с който ще се състезавате, застраховката и доброто си осмомартенско настроение, призовават организаторите. За записвания: 0898 59 55 33 Николай Мончев.

Ето и схема на трасето: