Начало Автомобили От настоящето към бъдещето, Chrysler демонстрира своето портфолио в Женева

От настоящето към бъдещето, Chrysler демонстрира своето портфолио в Женева

70
0

*Европейски дебют за Chrysler ecoVoyager concept, елегантен дизайн комбиниран с модерна хибридна технология – горивни клетки и електрическо задвижване
*Световна премиера SRT® Design Group – спортен пакет за Chrysler 300C с ефективен дизелов двигател
*Chrysler Grand Voyager

По време на 78-то международно автомобилно изложение в Женева ще станем свидетели на европейската премиера на Chrysler ecoVoyager concept, както и дебютът на Chrysler 300C SRT® Design Group. Към тях ще се присъедини и новият Chrysler Grand Voyager, който от началото на годината вече се предалага в продажбените центрове на Балкан Стар.

Chrysler ecoVoyager Concept
Концептуалната разработка Chrysler ecoVoyager Concept комбинира елегантния стил на Chrysler с нова електрическа технология за задвижване с увеличен пробег. EcoVoyager спечели наградата Best concept truck на EyesOn Design по време на автомобилното изложение в Детройт.

Дизайнерската концепция се базира на идеята „елегантна опростеност“, като се възползва от мястото, което нормално е заето от стандартния двигател и трансмисията. Електрическата система за задвижване с увеличен пробег използва електрически мотор за задвижване на колелата, като необходимата за това енергия се доставя от пакет литиево-йонни батерии. Електрическият мотор развива 200 кВт, което е гаранция за изключително бързо ускорение. Технологията за увеличен пробег е компактна, като в нея е включена горивна клетка (водород), с помощта на която пробегът на Chrysler ecoVoyager е над 483 километра. В същото време не се отделят никакви вредни емисии.

Новият Chrysler 300C SRT Design Group
Chrysler 300C SRT Design Group разширява още повече гамата на популярния американски луксозен седан. 300C Sedan и Touring са с изцяло нова визия, адаптирана към дизайнерската линия на SRT8 версията. В комплекта влиза и ефективният и мощен 3.0L CRD дизелов двигател. 300C SRT Design Group се предлага единствено на пазарите извън територията на Северна Америка и ще бъде пуснат в продажба през първата четвърт на тази година.