Начало Автомобили Предпремиера на новия Citroen C4 Cactus открива Tourist Auto Show в Бургас

Предпремиера на новия Citroen C4 Cactus открива Tourist Auto Show в Бургас

158
0

Всички експонати за регионалното шоу Tourist Auto Show Бургас вече са разположени по щандовете и очакват посетителите. Днес на паркинга на „Метро“ се открива изложението с фокус към туристическия бранш и ще остане там до 22 април, след което ще продължи във Варна, отново на магазин „Метро“, от 26 до 29 април.. 

Заявените за участие марки в Бургас са Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, Scania, Citroеn , Hyundai, Ford, Great Wall ,Suzuki и кемперите Laika.

Предпремиерно за България пристигна в шоуто новия Citroen C4 Cactus. Моделът е видимо обновен, съобразно изискванията на сегмента по отношение на технологии и двигатели, като в същото време продължава да се отличава със своята изразена персоналност и комфорт.

Оборудван с окачване Progressive Hydraulic Cushions и седалки Advanced Comfort Seats, новият C4 Cactus се превръща в ултра комфортен хечбек.

Новият C4 Cactus носи глътка свеж въздух и оригиналност в компактния сегмент на хечбек автомобилите. В своя изчистен дизайн, той носи характерните за новите модели Citroеn графични елементи, които подчертават купето. Това са Airbumps в долната част на вратите, последователните остъклени повърхности, плаващи линии на купето, предницата на две нива и големият LED светлинен подпис с 3D ефект отзад.

Новият C4 Cactus предлага 31 възможности за персонализация отвън (9 цвята на купето и 4 цветни пакета, които внасят допълнителни акценти).

Сред експонатите в Бургас са и италианските модели кемпери Laika. Двата кемпера Laika Ecovip 610 и Laika Kreos 4009 участват в шоуто в двата града. Ecovip 610 e пълен интеграл, с две двойни спални, голям багажник и електрическо задно легло, което позволява да увеличите обема на багажника или да разполагате с по-ниско легло в жилищната част, според ситуацията и нуждите на клиентите.

Моделът е обзаведен още с голям хладилник, луксозна баня и тоалетна и въртящи се предни седалки в кабината. Kreos 4009 е полуинтегриран с две единични легла в задната част с възможност за преобразуване в цяла спалня. По-голям багажник, в който може да се помести мотор или скутер, както и с просторен салон , тип яхта. 4009 разполага също и с предно електрическо легло и възможност за още две спални позиции при преобразуване на масата с диваните в легло – общо 7 спални места.

По време на изложението в Бургас и Варна дебютира и автобусът Scania Touring. Конфигурацията с две или три оси предлага капацитет за пътници от 45-55 седалки и 51-59 седалки, като и двете конфигурации предоставят гъвкава маневреност. С мощно изградения си интериор, това е гъвкав автобус, проектиран да се справи с изискванията на случайни превози и за редовни линии на дълги разстояния. Scania предлага добре проектирано ергономично работно място.