Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пади Лоу отива във Ферари?

Пади Лоу отива във Ферари?

20
0

Техническият шеф на Мерцедес Пади Лоу може да премине във Ферари през следващия сезон. Това твърди италианското издание Стампа. Според информацията Лоу още нямал подписано споразумение със Сребърните стрели за 2017 г. и има възможност да премине в друг отбор.

След разочароващия сезон за Скудерията тази година, в който екипът за момента няма победа и загуби шансове за титлите, тимът иска да се подсили със специалисти в технически план, които да помогнат в Маранело да изградят силна кола за 2017 г. и след това.Според Стампа Лоу е бил потърсен от Ферари още през юли, като за момента не е взел решение.

По повод информацията пилотът на тима Себастиан Фетел коментира, че ако човек като Лоу е наличен, то е добре той да бъде нает в отбора. Но доколкото знае, към момента Лоу, с който ClubS1 публикува ексклузивно интервю в брой 193, не е свободен. 

Германецът също така смята, че сезонът на Ферари досега не е ужасен, въпреки че Скудерията не успя да спечели нито една победа. През 2015 г. екипът от Маранело имаше 2 победи до този етап на сезона, а в Сингапур Фетел спечели нов успех. Сега предстои отново надпреварата на пистата Марина бей, като Себастиан и Райконен ще се опитат да донесат първи успех за сезона за Ферари.

„Вярно е, че сезонът ни не е страхотен досега, но е вярно и, че не е лош и ужасен, както някои хора го виждат, коментира германецът преди началото на уикенда в Сингапур. – Ние първо критикуваме самите нас, че не сме постигнали, това което искаме да постигнем. Миналата година съкратихме изоставането си, но тази година то още е налично. Понякога по-голямо, понякога по-малко, но го има.”

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter