Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пади Лоу: Оптимист съм за МР4-24

Пади Лоу: Оптимист съм за МР4-24

65
0

Шеф инженерът на Макларън Пади Лоу каза, че е голям оптимист по отношение на прогреса на отбора по работата върху колата за 2009 година.

След като МР4-23 спечели наградата за „Състезателна кола на годината” на наградите на Аутоспорт, Лоу подчерта, че в Макларън възлагат много и на новата кола.

„Оптимистично съм настроен” – каза Лоу за autosport.com. „Развили сме серия интересни неща около колата – някои от тях покрай новите правила, а други бяха резултат от естественото развитие. Затова и като цяло съм голям оптимист.”

„Ясно е, че има някои въпросителни покрай правилата, тъй като всичко може да се случи. Но екипът работи упорито, така че каквото и да стане, можем да сме горди от постигнатото.”

Лоу твърди, че в Макларън са наясно, че средствата вложени в края на изминалия сезон, ще се отразят върху претенциите ми за следващата година – особено спрямо другите тимове, които започнаха работата си по-рано.

„Никога не можеш да знаеш къде се намират точно другите, никога. И именно това е едно от най-интересните неща около първата надпревара догодина. Искам да видя първата квалификация, която обикновено е най-интересната, тъй като именно тогава най-накрая разбираш къде се намираш – и да се надяваме, че ще имаме добър ден.”