Начало Автомобили Peugeot с 3 световни премиери на салона в Женева

Peugeot с 3 световни премиери на салона в Женева

165
0

Peugeot ще направи 3 световни премиери на Автомобилния салон в Женева. Това ще са: PEUGEOT 508 с изцяло нов седан с изразителен дизайн, който обещава интензивно усещане при шофиране. Той е израз на амбициите на марката в неговия пазарен сегмент; PEUGEOT RIFTER, солиден и елегантен, е предназначен за всекидневни приключения; PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT, оборудван със задвижване на всички колела.

Монументалният ЛЪВ е новият посланик на Марката. Тази скулптура е уловила гордостта на PEUGEOT и бележи 160 години история. Щандът на PEUGEOT е с нов, изчистен дизайн в стилистиката на Марката и служи като сцена за тези три световни премиери.

Стените в светли цветове носят акценти с ярки изображения и светлинни ефекти. Сини LED светлини и знак с подсветка на тавана на щанда му позволяват да се открои отдалеч. На разположение на посетителите са пет различни зони и салон в рамките на общото пространство от 1 320 кв. м.

Три световни премиери: новият PEUGEOT 508, новият PEUGEOT RIFTER и PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT ще бъдат изложени редом със скулптурата на ЛЪВА.

PEUGEOT Design Lab ще изложат концепцията Sea Drive, разработена за BENETEAU, продукти, брандирани с марката PEUGEOT, електрическия скутер и сгъваемия велосипед.

Технологии на PEUGEOT, включително 8-степенната автоматична скоростна кутия EAT8, бензиновият двигател PureTech с 225 к.с., дизеловият двигател BlueHDi, 130 к.с., и най-новите системи в помощ на водача.

PEUGEOT SPORT ще покаже 208 WRX, 308 TCR, както и 208 и 308 GTi by PEUGEOT SPORT за 2018, с елегантен облик в синьо и черно.

PEUGEOT Metropolis, триколесен скутер, представен тук в цвят Emerald Crystal.

НОВИЯТ PEUGEOT 508: изцяло новият седан

Новият PEUGEOT 508 притежава атлетичен, изразителен дизайн. Неговият силует тип фастбек с 5 врати е елегантен и сдържан. Предницата е вдъхновена от PEUGEOT Instinct с опалесцентна вертикална LED светлинна идентификация. Задната част изпъква с 3D LED светлини, свързани с блестящо черна хоризонтална лента. Вратите без рамки подсилват облика на купе, докато задната врата предлага лесен достъп до багажника.

Интериорът е зашеметяващ с бордно табло, взето директно от концептуалния автомобил Exalt. PEUGEOT i-Cockpit® включва компактен волан с две плоски части, капацитивен 10-инчов HD сензорен екран със 7 лостчета под него и 12,3-инчов дисплей на нивото на очите. Той може да бъде конфигуриран за две интериорни среди – „Boost“ или „Relax“. Водачът избира своя предпочитан режим на шофиране (Еко/Спортен/Комфортен/Стандартен) за ежедневно преживяване, едновременно стимулиращо и интуитивно.

Оборудван с най-новите технологии. 8-степенната автоматична скоростна кутия EAT8 се използва с повечето бензинови двигатели PureTech, 180 к.с. и 225 к.с., и с дизеловите двигатели BlueHDi, 130 к.с., 160 к.с. и 180 к.с. Окачването с променливи амортисьори (налично при някои версии) и задната ос с многораменно окачване предлагат идеалната комбинация от динамизъм, комфорт и безопасност. Напълно нова система за нощно виждане засича живи същества в обхват до 200 метра.

PEUGEOT 508 е носител на световния стандарт при препозиционирането на Марката към луксозния клас автомобили. Това може да се види в избора на материали, включително в тапицерията от Alcantara® и кожа напа, както и в аудиосистемата FOCAL® с висока разделителна способност.

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER И RIFTER 4X4 CONCEPT: проектирани за приключения

PEUGEOT RIFTER е идеално съчетание от здрав и елегантен стил.

Със своя суров характер той се чувства у дома си както в „градската джунгла“, така и сред природата.

Оборудван с PEUGEOT i-Cockpit®, автомобилът предлага изживяване при шофиране, което не може да бъде намерено другаде в сегмента.

Наличен в две дължини, с 5 или 7 места, той предлага мултифункционалност и модулност.

Може да бъде задвижван от икономични 1,2-литрови бензинови двигатели PureTech със 110 к.с. и 130 к.с. или от 1,5-литрови дизелови двигатели BlueHDi със 75 к.с., 100 к.с. и 130 к.с. Автомобилът е оборудван с най-новите системи в помощ на водача. Изграден върху адаптирана модулна платформа EMP2, той може да издържи и при най-трудните условия на ползване.

PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT е предназначен да изследва широките открити пространства.

Оборудван със система за задвижване на всички колела, разработена от DANGEL, гуми по поръчка и увеличен с 80 mm пътен просвет, автомобилът е с впечатляващ стил и готов да се справи с всеки терен.

Палатка „Overland“, която може да се разпъне на покрива, ви помага да стигнете по-далеч.

Електрическият велосипед за всякакви терени PEUGEOT eM02 FS PowerTube има нова рамка с вградена батерия. Той е свързан с PEUGEOT RIFTER 4X4, за да ви помогне да разширите хоризонтите си. Този велосипед е измислен от PEUGEOT Design Lab и е предвестник на бъдещите електрически велосипеди на PEUGEOT.