Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Peugeot 308 CC

Peugeot 308 CC

238
0

Peugeot разкриха първи снимки и детайли за предстоящото купе-кабриолет 308 СС. Автомобилът ще бъде показан за първи път по време на автомобилното изложение в Париж през октомври.

И хечбекът, и кабриолетът притежават една и съща предница, но от предното стъкло нататък всичко е ново. Освен с добавянето на сгъваем метален покрив моделът може да се похвали и с доста хромирани детайли, нови LED задни светлини и интегриран заден дифузьор. Свободното пространство в багажника възлиза на 403 литра, но намалява на 226 литра, когато покривът е свален. За тези, които се интересуват, времето за отварянето или затварянето на покрива е точно 20 секунди.

Сред някои от екстрите в колата са нагреватели при облегалките, кожена тапицерия, както и нов THP бензинов двигател с мощност от 160 к.с. При дебюта на модела обаче ще се на разположение само бензинов агрегат с мощност от 150 к.с. и 2-литров турбодизел със 140 к.с. Стандартните предпазни мерки включват подсилващи греди, предни и странични въздушни възглавници, както и електронна система за контрол на стабилността.