Начало Автомобилни новини Peugeot 308 RC Z във виртуалния свят на SECOND LIFE

Peugeot 308 RC Z във виртуалния свят на SECOND LIFE

59
0

Новият прототип Peugeot 308 RC Z, показан на автомобилното изложение във Франкфурт, е на разположение за тест-драйв на острова Peugeot във виртуалния 3D свят Second Life. Магията на този графичен и интерактивен форум ще позволи на интернет потребителите да застанат на волана на новата стрела на Марката и да получат незабравимо преживяване по уникална като самия автомобил писта.
Островът Peugeot е изключително модерен и стилен. Запалените играчи в Second Life ще се запознаят още с триизмерно изображение на прототипа Flux, победител в 4-ия конкурс за дизайн на Рeugeot, чийто макет също бе показан на щанда на Марката във Франкфурт.
Ако трябва да се представи в цифри, Second Life представлява 9 милиона потребители със средно 30 000 едновременни посещения, 7 милиона долара обмен на месец (според Linden Lab 2007) и повече от 7000 фирми-участници.
До острова Peugeot в Second Life се стига по два начина: от специалния сайт на Peugeot за автосалона във Франкфурт (www.peugeot-iaa.de), където можете да се запознаете с всички новости на Марката, както и да видите филма за 908 HDI FAP заел второ място в Льо Ман, рекламния филм за новия 308 или просто да си изтеглите скрийнсейвър с 308 RC Z. Другият начин е да влезете директно в сайта www.secondlife.com.